Dárkový nápad

Tip na dárek: puzzle s vlastní fotkou

Inspirace, čím obdarovat své blízké, není nikdy dost. Jedním takovým originálním dárkem mohou být puzzle s vlastní fotografií. Každé takové vlastní fotopuzzle je pak naprosto jedinečné! Obdarovaný bude jediný na světě, kdo takové puzzle vlastní. Kdokoli jiný by si nechal vyrobit další puzzle, už je nenechá potisknout stejnou fotografií. A přitom mají každé velkou citovou hodnotu.

Od 9 do 1000 dílků

Puzzle jsou velmi oblíbenou zábavou a někteří jejich milovníci dokáží skládat hodiny a hodiny a stále zvyšovat jejich obtížnost. Pro děti jsou puzzle skvělou pomůckou, jak cvičit logické uvažování i jemnou motoriku. Puzzle s vlastní fotografií můžete darovat v různých obměnách téměř všem. Pro děti se hodí puzzle s velkými dílky.  A pro milovníky složitostí sáhněte po velkých puzzle ze stovek až tisíců dílků.

V závislosti na vaší představě o výsledných puzzle, zvolte jednu z nespočtu variant.  Nejmenší a zároveň nejlevnější jsou puzzle ve velikosti 15 x 21 cm. Ty mohou mít pouze 9 dílků. Velikost devítidílných puzzle můžete ještě měnit až do 30 x 40 cm. Větší sada puzzlíků má 20 dílků. Takové puzzle můžete vybírat od rozměru 15 x 20 cm do rozměru 20 x 30 cm. Počty dílků poté stoupají na desítky až stovky. Pokud zvolíte například puzzle se 120 dílky, dostanete maličké dílky, které složíte také do 20 x 30 cm. Tento rozměr je nejběžnější ve většině typů. Pokud ale budete chtít hodně velké puzzle a sáhnete po největší variantě, tak dostanete puzzle i s 1000 dílky. Jejich rozměr je 49 x 69 cm.

Cena takových puzzle s vlastní fotkou začíná na 100 Kč za nejmenší variantu a končí na 500 Kč za ty největší puzzle s 1000 dílků.

Šablony podpoří vaši kreativitu

Kterou fotografii na puzzle  vyberete už záleží na tom, kdo je obdarovaným a k jaké příležitosti puzzle darujete. Dětem vyrobte puzzle s fotografií jejich oblíbeného zvířátka, babičku by mohly potěšit puzzle s fotkou vnoučat a milovníka skládání nadchnete nějakou zapeklitou scenérií, kterou pro něj sami vyfotíte. Jednou variantou je vložit na puzzle pouze čistou fotku, další možností je ale vložit ji do rámečku nebo některé z předpřipravených šablon. Tvorba puzzle je vždy možná v editoru přímo v průběhu objednávky puzzle. Můžete tak například vytvořit puzzle s fotografií z dovolené a cestovatelským rámečkem a darovat je jako suvenýr apod.

Myslete také na kvalitu fotografie. Pokud by fotografie nebyla dostatečně kvalitní, editor vás v průběhu tvorby puzzle upozorní červeným vykřičníkem, že výsledek by nemusel být uspokojivý. Co bude ale každopádně kvalitní bude váš záměr udělat někomu radost dárkem, který mu poskládáte na míru. A ten se cení nejvíce.

 

Share: