Inspirace

Plakáty s Fotografií – Postarejte Se o Prostor Pro Sebe a Pro Vaše Blízké

To, jak vypadá prostor kolem nás, má obrovský vliv na to, jak se cítíme. Proto je důležité, aby byl plný detailů, které nás dostanou do nálady. Takový úkol skvělé splní dekorační prvek, který je jednoduchý, ale má VELKOU sílu. Podívejte se, jak můžete použit plakáty s fotografií jako dekorační prvek ve Vašem domově nebo jako dárek.

Slovíčko „plakát“ se Vám spojuje hlavně s reklamním sloupem nebo s kinem? Je to správný směr, ale není vůbec jediný. Zejména teď, v době, kdy si můžete objednat plakát s vlastní fotografií, tento druh dekorace získává úplně nový rozměr. Taková dekorace není drahá, přítom je velmi stylová a osvědčí se v různých typech interiérů: v kuchyni, v ložnici, v obýváku, v dětském pokojíčku nebo v předsíni. Stačí zvolit tu správnou fotografii (nebo fotografie!) a nápis a Vaše rodina bude se usmívat každý den.

Vytvořte plakát s fotografií, který oživí Váš prostor

Plakát s vlastní fotografií je velmi univerzální dekorací. Osobně zodpovídáte za projekt od á až do zet. Proto na Vás je, jaké poselství Vás bude doprovázet každý den.

Podívejte se na personalizované plakáty v Empik Foto >

Tak co můžete dát na plakát? Zkuste kupříkladu:

  • koláž ze zábavních rodinných fotografií, které Vám připomenou ty nejveselejší chvíle. Použijte šablonu s rámečkem a přidejte vtipný nápis, třeba „Blázinec na kolečkách“, a Váš obyvák nebo předsíň hned nabere jiný ráz.

  • plakát s fotografií benjamínka rodiny, obklopenou slovíčky, které použival nejčastěji. Vaše díte určitě má pro různé věci vlastní názvy, stojí to za zapamatování.

  • romantický plakát s Vaší fotografií s milovanou osobou, můžete přidat třeba stylový rámeček a datum svatby nebo zásnub.

Empik Foto Vám nabízí spoustu možností. V podstatě jediné omezení je Vaše fantazie!

Jak navrhnout perfektní plakát s fotografií? Návod krok za krokem

Možná si myslíte, že pro návrh plakátu s fotkou potřebujete odborný program. Vůbec nepotřebujete být odborníkem na počítačovou grafiku. Všechno, co potřebujete, najdete u nás. I když nejste ajťák, rychlé připravíte návrh s efektem vau!

  1. Zvolte fotografií nebo více snímků

To je nejtěžší etapa celého procesu. Nejspíš budete váhat nad snímkem, na který se pak budete každý den koukat. Nebojte! Pokud neumíte jen tak rozhodnout:

  • připravte projekt koláže z několika snímků místo plakátu s jednou fotkou

anebo

  • objednejte několik různých plakátů – vyzdobíte rovnou několik interiérů!

Pamatujte si, že fotografie můžete nahrát do aplikace nebo na webstránkách Empik Foto přímo z Vašeho počítače nebo mobilu, ale i z Vašeho účtu na sociálních sítích, z Facebooku nebo Instagramu.

  1. Zvolte formát a velikost plakátu

Na výběr máte tři základní formáty:

  • čtverec: skvělý, pokud se chystáte dát na plakát portrétní fotografii se zvětšením (třeba na tvář dítěte) nebo jinou makro fotografií (se zvětšením),
  • na šířku: ideální pro fotografií krajiny nebo velkou skupinovou fotku,
  • na výšku: skvělý pro portrét, plakát ve filmovém stylu nebo rodinný strom.

Každý z těch formátu nabizíme v několika velikostech, od 30×30 cm až do 100×70 cm! Zkuste se zamyslet nad tom, kde plakát umístíte. Je to nejlepší tip, jak zvolit vhodnou velikost.

  1. Zvolte druh papíru

Plakáty můžete v Empik Foto tisknout na dvou různých papírech:

  • fotografický papír: lesklý, skvělé hloubky černi, barvy jsou „šťavnaté“,
  • křídový papír: je matovější a mírnější, efekt je sofistikovanější; papír neodráží světlo.
  1. Připravte projekt

Aplikace Empik Foto je dostupná tak z PC, jak v mobilu nebo tabletu. Máte v ni možnost zvolit šablonu plakátu, nahrát libovolnou fotografií, přidat nápis, klipart a další dekorace. Zkuste si s tím pohrát, je to legrace.

  1. Odešlete objednávku

Až bude projekt hotový, odešlete objednávku do Empik Foto. Postaráme se o zbytek.

Více plakátů uvidíte na našem webu >

Pamatujte, že plakát s fotografií může být skvělým dárkem pro blízkou osobu. Chcete někomu zlepšit náladu nebo darovat něco milého k narozeninám nebo svátku? Pokud ano, můžete objednat zasílku plakátu přímo na adresu takové osoby.

Sdílejte pozitivní emoce s těmi, které máte rádi – doma a na dálku.

Share: