Nezařazeno

Pět Nápadů Na Neotřelé Dárky Ke Dni Matek

Kolikrát jste mamince ke Dni matek darovali zakoupenou na poslední chvíli kytku, čokoládu nebo víno? Pokud chcete tu rutinu změnit a darovat něco méně standardního, doporučujeme personalizované dárky. Stačí trocha fantazie a nejdůležitější osoba Vašeho života se usměje nebo dojetím uroní slzičku. Zde pro Vás máme několik nápadů, které se Vašim maminkám rozhodně budou líbit!

Nápad č. 1: taška plná dárků

Zkuste popřemýšlet, co ma Vaše maminka ráda. Je na čokoládu? Ráda zkouší nové čaje? Anebo každy rok Vám posílá seznam knih, které by ráda přečetla? Stačí najít tu správnou věc a připravit pro ni originální balení. I ta standardní sada víno plus čokoláda bude nápaditým dárkem, když ji zabalíte do látkové tašky s nápisem „Relaxační sada“. Totéž můžete udělat s oblíbenými sladkostmi – zabalené do tašky s nápisem „Čokoládová zásoba pro maminku. Nesahat!“ určitě maminku pobídnou ke smíchu. Stejným způsobem můžete připravit tašku na oblíbenou četbu nebo tašku pro milovníci kávy. Dárek bude neotřelý a zároveň praktický. Látková taška je ekologická a bude se pak hodit na nákupy!

Nápad č. 2: fotokniha s recepty

Nevzpomínáte občas na rodinné obědy? Po tom, jak jste se odstěhovali, určitě se Vám stálo, že jste mamince volali, aby Vám prozradila recept na oblíbené cukroví nebo ideální svíčkovou. Pokud spolu s celou rodinou jste plní obdivu nad maminčinými schopnostmí, můžete zkusit dárek, který ji to řekne. Ověřte, v jakém stavu je její oblíbený receptář. Pokud je už trochu špinavý, recepty se odlepují, a celek drží pouze na gumičku, určitě stojí za to připravit pro maminku její vlastní kuchařku! Seznam oblíbených receptů s instrukcemi a hezkou fotkou bude krásným a praktickým dárkem. Nezapomeňte na vazbu – fotka Vaší maminky a její jméno na obálce udělají skvělý dojem a maminka rozhodně bude knihu použivat častěji. Pokud nemáte přístup k maminčiným receptům, připravte pro ni personalizovaný receptář, který si pak může doplnit o recepty.

Nápad č. 3: vzpomínková nástěnka

Hodně lidí sbírá magnetky na ledničku jako suvenýry z různých cest a míst. Vaše maminka si zaslouží něco navíc: vzpomínkovou nástěnku! Stačí koupit jednoduchou magnetickou tabuli a připravit personalizované magnetky. Na stránkách Empik Foto připravíte magnetky s libovolnou fotkou nebo nápisem, stačí zvolit ty nejkrásnější záběry. Ke každé fotce můžete přidat komentář, datum focení, rámeček nebo vtipný klipart. Pomocí připravených magnetek můžete pak umístit na tabuli lístky do kina, kam maminku pozvete, nebo různé suvenýry: přáníčka, společné snímky z fotobudky nebo palubní vstupenky z poslední cesty.

Nápad č. 4: rám plný fotografií

Stačí spojít čtyři destičky nebo použit větší rám od obrazu, abyste vytvořili krásnou a neotřelou památku. Rám natřete maminčinou oblíbenou barvou. Pak uvnítř připevníte několik jutových provázků a zbude jen kolíčky připevnit fotky. Krásne budou vypadat třeba čtvercové snímky. Část kolíčků může místo fotek držet přání ke Dni matek.

Nápad č. 5: fotopřání

Dárek nemusí být drahý, je důležité, aby byl promyšlený a nepůsobil dojmem dárku na poslední chvíli. Samotné fotopřání a společně stravený čas budou skvělým dárkem. Personalizované přání můžete návrhnout na stránkách Empik Foto s použitím vlastního snímku nebo grafiky.

Pokud hledáte další nápady na personalizované dárky, mrkněte se sem. Všechny personalizované dárkové předměty najdete na webstránkách Empik Foto.

Share: