Inspirace

Jak ozdobit prázdnou stěnu? 5 nápadů vhodných pro každý interiér

Nic více neoživí prázdnou místnost nebo šedý interiér jako personalizované nástěnné dekorace. Níže naleznete 5 nápadů, jak používat fotoprodukty k tomu, aby vašim interiérům daly charakter a obohatily je.

Nápad 1: Fotoobraz

Fotoobraz je kombinací obrazu na plátně a fotografie – vaší vlastní nebo stažené z internetu. Určitě skvěle nahradí klasický obraz, o to více, že vaše možnosti jsou přece neomezené.

Nápad 2: Fotoplakát

Fotoplakát se skvěle osvědčí jako menší náhrada fototapety. S úspěchem rovněž nahradí poster v klipovém rámečku. Vdechuje více života a obohatí nejeden interiér.

Nápad 3: Polštář s fotografií

Rovněž polštář s fotografií se může stát podařenou alternativou. Zabere místo obyčejného polštáře na pohovce nebo kanapi, a zavede prvek novoty do našeho interiéru.

Nápad 4: Fotogalerie z fotografií

Pokud nechceme věšet na svoji stěnu větší formáty, jako např. fotoobraz nebo fotoplakát, můžeme zvážit vytvoření malé galerie poskládané z většího počtu fotografií. Určitě efektně ozdobí každou stěnu.

Nápad 5: Fotohrnky

Dobrým nápadem jsou také fotohrnky. Hrnek s fotografií z dovolené nebo s oblíbenou krajinou se skvěle osvědčí nejenom v kuchyni, ale také v domácí kanceláři nebo obývacím pokoji.

Stručně řečeno, pokud chceme vdechnout nový život do našich interiérů, stojí za zvážení jeden z mnoha fotoproduktů dostupných v Empiku. Pomohou nám nejenom ozdobit prázdnou stěnu nebo nábytek, ale také vdechnou více života do samotné místnosti, a jejich personalizace ji poskytne více charakteru.

 

Share: