Inspirace

Nápady na přání k narozeninám

Chystají se nějaké speciální narozeniny? Hledáte způsob, jak dát oslavenci vědět, jak moc si ho ceníte? Pokud ano, zvažte vytvoření jedinečného narozeninového přání. Následující blahopřání k narozeninám jsou vynikajícím doplňkem k dárku nebo také jako samostatná narozeninová zpráva. Pro inspiraci se podívejte níže na naše nejlepší tipy a nápady na přání k narozeninám.

 

Nápady na obyčejnější přání k narozeninám

Hledáte klasické přání k narozeninám, která funguje téměř pro každého? Pokud ano, následující nápady jsou pro vás ideální. Od zábavných akvarelových vzorů až po narozeninové balónky –  každý ocení tato veselá přáníčka. 

oslava

1. Narozeninové přání plné růžových balónků

Sladké, jednoduché a elegantně navržené. Toto přáníčko k narozeninám je ideální pro děti, přátele a rodinu. Jednoduše najděte svou oblíbenou fotku oslavence, udělejte si čas na napsání osobního vzkazu a dejte mu vědět, jak moc si ho ceníte.

oslava6

2. Veselé přání

Tento klasický design k narozeninám funguje téměř pro každého – a je snadné jej přizpůsobit. Jednoduše přidejte roztomilou fotografii oslavence a dovnitř napište milou zprávu. Oslavenec určitě ocení myšlenku a péči věnovanou tomuto blahopřání.

Oslava3

3. Srdcové vzory

Jednoduché, roztomilé a ideální pro někoho speciálního. Toto jedinečně navržené přání bude plné ručně vystřižených srdcí z papíru. Případně můžete do srdce něco namalovat nebo nakreslit a pro zvláštní efekt – použít lepidlo a třpytky.

oslava4

4. Puntíkatá přání

Tento nápad na přání může být sice jednoduchý, ale je to také roztomilý nápad pro každou narozeninovou dívku. Jednoduše najděte prázdný karton a vyplňte prostor puntíky nebo všemi jejími oblíbenými barvami. Ručně vyrobené přání dá oslavovanému vědět, kolik myšlenek a času jste do přípravy vložili.

oslava7

5. Nahrajte svůj vlastní design

Pokud již máte vymyšlený design přání, ale hledáte způsob, jak ho opravdu nechat vyniknout, zvažte šablonu „Nahrajte svůj vlastní design“. Zahrnuje rámeček, díky kterému bude vaše karta dechberoucí. Příjemce jí bude určitě milovat.

 

6. Přání z kartonu

Papírová přání z kartonu jsou dokonalou alternativou pro menší děti. Takže pokud svému dítěti pomáháte vytvořit přání pro spolužáka nebo člena rodiny, může to být super nápad. Dávejte ale pozor na nůžky a buďte opatrní.

 

7. Zapojte děti

„Vyrobeno speciálně pro Tebe“. Nic neříká víc jako umělecká díla od dítěte. Požádejte své malé pomocníky, aby se podíleli na výrobě přání, které si příjemce navždy uchová.

Oslava9

Zdroje související s nápady na přání k narozeninám

Pokud se vám tento článek o nápadech na přání k narozeninám líbil a hledáte další inspiraci, podívejte se i na naše další nápady na přání k narozeninám: obrazy, poháry, trička.

Narodeniny0

Share: