Inspirace

Nápady na fotoalba pro všechny milovníky zvířat

zvierata

Domácí mazlíčci existují ve všech možných tvarech a velikostech. Jedna věc je ale jasná – právě ten váš mazlíček je rozhodně nejroztomilejší. Jedna z možností, jak ukázat svou lásku a oddanost vašemu zábavnému, nepředvídatelnému a milému nejlepšímu příteli, je vytvořit speciální fotoknihu, která bude jen jeho – je to výborný nápad, jak dobře využít všechny ty fotografie v telefonu.

Určitě budete chtít vybrat ty nejsladší obrázky, abyste ukázali, jak je jedinečný. Nechte jejich osobnost diktovat příběh knihy. Zde je pár našich oblíbených nápadů na fotoalba s domácími mazlíčky:

1. Seznamte se s naším mazlíčkem

Nový mazlíček v našem životě přináší vždy mnoho vzrušení, ať už je to roztomilý malý křeček nebo třeba želva. Zachyťte okamžik, kdy přivedete nového tvora domů, pořiďte fotografii s každým členem vaší rodiny a třeba i s dalšími vašimi mazlíčky.

Vytvoření roztomilého fotoalba pro nový přírůstek by mělo být hračkou. Jako další speciální dárek vyberte několik obrázků z vašeho nového fotoalba a vytvořte osobní poznámkový blok s novým mazlíkem pro každého člena domu.

zvierata

2. Citáty o zábavných mazlíčcích

Někteří z našich mazlíčků jsou tak zábavní a skočí rovnou do našich srdcí. Co takhle ukázat jejich nejlepší momentky pomocí speciálních citátů? Vyzkoušejte „Někdo mě miluje“ se záběrem vašeho roztomilého králíka, který si užívá svých oblíbených dobrot. Můžete si také pořídit vlastní fotohrnky, abyste mohli obdivovat vašeho vzácného mazlíčka i u svého stolu.

3. Pejsci v kostýmech

Fotografie vašeho psa v různých oblečkách jsou k nezaplacení. Pravděpodobně jste v průběhu let nashromáždili docela velkou sbírku. Dejte je všechny dohromady a vytvořte nejlepší psí fotoalbum. Odměňte svého psa jeho oblíbenou pochoutkou a vodítkem se jménem za to, že je tak dobrým sportovcem.

zvierata1

4. Mazlíčkovo dobrodružství 

Pokud je váš dům plný různých domácích mazlíčků, znamená to, že máte určitě mnoho záběrů plných dobrodružství, které můžete ukázat – zahrada, hory nebo místní park. Fotoalbum s domácími mazlíčky je ideální –  každý mazlíček může mít vlastní stránku kterou zvýrazníte, čím je každý z nich výjimečný.

Vyberte ty úplně nejlepší snímky a vytvořte foto na plátně nebo je promíchejte a vytvořte koláž s rodinnými příslušníky tak, abyste dotvořili příběh o vašem mazlíčkovi.

Jakmile začnete s prvním fotoalbem domácího mazlíčka, nebudete moci přestat. Budete chtít vytvořit další a další.

Se svými domácími mazlíčky můžete pořádat speciální focení pro více fotomateriálu. Mějte na paměti, že z každého fotoalba, které vytvoříte, můžete udělat úžasné dárky pro ty, kteří milují vaše mazlíčky stejně jako vy.

zvierata2

Share: