Inspirace

Nápady na dárky k výročí svatby

vyrocia1

Existuje jeden zvláštní den, kterého se manželské páry nemohou každý rok dočkat: výročí svatby! Je to nejen ideální doba, kdy si můžete vzpomenout na svůj velký den, ale je také čas zamyslet se nad vším, čeho jste dosáhli. Od rozrůstání vaší rodiny až po nákup prvního společného bydlení. Je toho hodně, co oslavovat!

Ať už je to vaše třetí výročí nebo vaše zlatá svatba, chceme vám pomoci, abyste si tento den zapamatovali. Můžete začít procházením desítky tradičních a moderních nápadů na dárky k výročí svatby, které vašemu manželovi či manželce vykouzlí úsměv na tváři.

3. Výročí svatby

Tři roky manželské blaženosti je třeba si připomínat! Držte se moderního motivu skla a vytvořte si vlastní dárek s datem svatby, příjmením nebo oblíbenou fotografií.

vyrocia

4. výročí svatby

Tématem vašeho čtvrtého výročí jsou květiny, proto si vyberte dárek, který ukazuje vaše rozkvetlé partnerství. Kterýkoliv z těchto 10 tipů na dárek poskytuje osvěžující pohled na toto tradiční téma.

25. výročí svatby

Vaše stříbrná svatba je radostná příležitost. Díky zachycení společně prožitého čtvrtstoletí v knihách je váš vztah příkladem toho, jak vypadá skutečná láska. Ukažte vzpomínky, na které nikdy nechcete zapomenout, s jedním z těchto 10 tipů na dárky.

vyrocie_6

45. výročí svatby

Po 45 letech manželství už každý může vidět, že vy dva jste stvořeni jeden pro druhého. Pošlete svému manželovi promyšlenou zprávu se sentimentálním dárkem, který bude po celá léta ukazovat Vaše vzájemné pouto.

50. výročí svatby

Jak název napovídá, vaše zlatá svatba je váš čas zazářit! Zvýrazněte tento životní milník vyrytím upřímného vzkazu na dárek, díky kterému bude váš manžel zářit radostí.

vyrocia1
Share: