Inspirace

Měkké fotoknihy – nový produkt v Empik Foto

Zvěčnění krásných chvíl na fotkách je prvním krokem k budování vzpomínek. Druhým je vyvolání fotek a jejich roztřídění do alb, abyste se na ně mohli dívat kdykoliv chcete. Pro Vás a Vaše blízké jsme vytvořili nový produkt. Měkké fotoknihy mají měkký obal a velmi příznivou cenu, přítom jsou skvělou formou ukázání reportáže z oslavy, firemního večírku nebo prázdnin.

Měkké fotoknihy budou vhodně pro uchování rodinných snímků, ale jsou také perfektním produktem pro majitelé firem, hledající možnosti prezentace svých výrobků nebo projektů zajímavým způsobem. Měkkou fotoknihu navrhujete Vy, pomocí našeho intuitivního editoru, tak máte jistotu, že konečný výsledek bude plně odpovídat Vašim potřebám. Z naši strany garantujeme skvělou kvalitu tisku: fotky budou ostré a všechny detaily pečlivě zobrazené.

Co je měkká fotokniha?

Inspirace pro vytvoření měkké fotoknihy je klasická fotokniha – produkt, který se mezi zákazníky těší největší oblibě. Tato moderní forma ukázání fotografii je skvělá pro prohlížení v klidu domova. Není ale dost malá a lehká, abyste ji mohli mít pohodlně u sebe i mimo domov.

Je to velmi důležité zejména v situaci, když použiváte fotoknihu jako portfolio prací nebo výrobků anebo když se chystáte knihu někomu darovat.

Měkká fotokniha je:

  • za velmi atraktivní cenu,
  • na výběr ze 3 praktických formátů: 15×20, 20×20 a 20×30,
  • v měkké vazbě s gramáží 200 g/m2,
  • s měkkými stránkami s gramáží 150 g/m2,
  • o různém objemu: od 14 až do 34 stránek,
  • stoprocentně podle Vašeho projektu: zvolíte rozložení snímků a detaily vazby,
  • tíštěná na kvalitním křídovém papíru, který garantuje pečlivé zobrazení fotografií a skvělou trvanlivost produktu a živých barev.

Fotografie můžete zadat do měkké fotoknihy formou mozaiky, jako miniaturní náhledy anebo zadat fotku na celou stránku. Díky tomu je skvělé předvedena a každý detail je krásně vídět. Pozornost diváků se soustředí přesně tam, kde ji chcete.

Pro koho vlastně měkká fotokniha je?

Nabídku měkkých fotoknih jsme připravili pro ty, kteří chtějí uchovat své práce a vzpomínky tradiční formou. Digitální nosič dat má velký objem a přítom je velmi kompaktní, ale nevyvolá tak emocionální reakce jako fotky vytíštěné na papír.

Tradice v moderním podání – to je asi nejlepší popis produktu, který Vám máme radost ukázat. Nabídka je velmi zajímavá pro:

  • osoby, které chtějí uchovat své vzpomínky na stránkách alba a darovat je někomu blízkému, kupříkladu hostům svatby nebo jiné rodinní oslavy. Cena nákupu je nízká, tak si můžete bez problému dovolit objednání i většího množství kusů. Časové limitované akce, které v Empik Foto míváme, jsou další příležitostí, jak ušetřit peníze.
  • podnikatelé, kteří potřebuji sestavit profesionální portfolio svých prací a mít je vždycky po ruce. Pracujete jako fotograf, grafik, malíř? Možná stavíte domy, kladete dlažbu, šijete oblečení nebo poskytujete další služby? V dnešní době dobře pořízené fotografie realizovaných projektů jsou tím, co může zákazníka přesvědčit k zvolení právě Vaše firmy. Využijte toho a připravte si u nás kompaktní, ale zároveň profesionální a estetické portfolio. Všechno navrhnete Vy – zvolte fotografie, které chcete zviditelnit.

Měkká fotokniha je moderní formou klasického alba na nalepované fotky. Příprava projektu je velmi rychlá, a vysoká kvalita tisku Vám garantuje, že knihu budete použivat dlouho. Lehká kniha v měkké vazbě je jednoduchá pro uchování a přenášení. Díky tomu můžete mít fotky svých blízkých vždyky s sebou, stejně jako ukázkové projekty realizované Vaší firmou. Portfolio v papírové podobě můžete hned ukázat každému, kdo bude mít zájem o Vaše služby.

Máte vlastní, originální nápad na použití měkké fotoknihy? Rádi jej pro Vás realizujeme!

Share: