Inspirace

Kreativní nápady a motivy na oslavu 17. narozenin

Narodeniny0

Jako téměř sedmnáctiletý chcete, aby vaše příští oslava narozenin byla vzrušující, skoro dospělá a nezapomenutelná. Pokud se jedná o oslavy narozenin dospívajících, sedmnácté jsou často opomíjeny. Je pravda, že tento věk ještě pořád není ten velký dospělý. Stále si však oprávněně zaslouží pořádnou narozeninovou extravaganci.

Je to poslední rok vašeho oficiálního dětství, než vás legálně uznají dospělým se všemi právy a povinnostmi. Nyní, více než kdy jindy, může být ta doba ve vašem životě, kdy si přejete, abyste byli o rok starší. Možná vás žádné dobré nápady na oslavu 17. narozenin nenapadají. Tyto nápady na oslavu 17. narozenin ukazují, že ve vašem životě nastává doba změn a také vám umožní pobavit se pořád ještě jako mladistvý; nejlepší z obou světů. Existuje spousta různých způsobů, jak oslavit své narozeniny. Prozkoumejte naše nápady a získejte přehled o tom, co dělat na oslavě 17. narozenin, kterou si každý zapamatuje.

Co dělat na oslavu 17. narozenin

Oslava 17. narozenin by měla být sofistikovaná a zábavná. Začněte pořádným brainstormingem. První věcí, kterou je třeba zvážit, je typ oslavy. Jak formální nebo neformální má být vaše party? Klíčem je vybrat právě to, co zdůrazňuje, kdo jste nebo jaké máte zájmy. Přemýšlejte o stylu akce, která by ukázala vaši jedinečnou osobnost. Pokud jste pohodář, bude se vám určitě víc zamlouvat domácí oslava u vás. Jste dobrodružný typ? Pak uspořádejte oslavu někde daleko a pozvěte své nejbližší přátele. Nejlepší na tom je, že rozhodujete právě vy.

Narodeniny0

Pozvánky na 17. narozeniny

Nezapomeňte rozeslat pozvánky přátelům a rodině. Snažte se hosty informovat alespoň tři až pět týdnů předem. Snažte se také využít narozeninové pozvánky, které odpovídají stylu večírku. Ujistěte se, že jste uvedli všechny důležité informace, jako je kdo, co, kdy, kde a proč se večírek koná. Další informace o tom, co zahrnout do pozvánky, nebo jak formulovat text pozvánky na večírek, najdete na našem blogu.

narodeniny6

Kde uspořádat oslavu 17. narozenin

Pokud hledáte místo, kde uspořádat oslavu 17. narozenin, máme pro vás tipy. Podívejte se na tyto jednoduché možnosti, které zúží váš výběr:

  • Domácí oslava: Pamatujete si narozeninové oslavy, které vám rodiče uspořádali, když jste byli mladší? Fáborky a balonky zavěšené všude možně, karaoke stroj nebo třeba utkání ve videohrách? Je čas vyrazit domů pro kousek té staromódní nemoderní zábavy. Lokace „doma“ je ideální pro večeři na zahradě a zábavné společenské hry. Navíc neexistují žádná omezení, kolik nebo jak málo dekorací může kolem viset. Domov je také ideální, pokud máte delší seznam hostů. Pamatujte jen, že je důležité respektovat rodiče a to, že oni povolili oslavu ve vašem domě.
  • Místo někde venku: Rádi bruslíte nebo chodíte do parku? Možná chcete jen velký taneční parket, na který váš dům nestačí. Ať už je cíl vašeho narozeninového večírku jakýkoli, jisté je jen to, že vy a vaši hosté budete na večírku zaneprázdněni zábavou podle vašeho výběru. Díky tomu to bude snazší při plánování narozeninových her, protože vaši hosté budou všichni zaneprázdněni stejnou aktivitou. Jaký skvělý způsob, jak spojit všechny dohromady!
  • Naplánujte si výlet: Chtěli jste vždy někam cestovat? Kempování? Nebo do luxusního hotelu? Pozvěte několik svých nejbližších přátel, stejně jako mámu nebo tátu, na fantastický narozeninový výlet, který si budete pamatovat ještě hodně dlouho.

Všechno nejlepší k 17. narozeninám

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv oslavu narozenin, s našimi nápady bude vaše párty určitě hitem. Jakmile máte vše naplánováno, pohodlně se usaďte a užijte si oslavu. Koneckonců, jsou to vaše poslední nezletilé narozeniny.

Narodeniny

Share: