Dárkový nápad

Koho a jak potěšit fotohrnečkem?

Fotohrneček je krásný dárek, kterým potěšíte téměř kohokoli. Je to ale dárek stokrát jinak. Každý má svou vlastní hodnotu a zahřeje nejen čaj uvnitř, ale i hrníček u srdce. Blíží se doba obdarovávání, můžete se teď inspirovat, koho a jak by hrneček s fotkou mohl potěšit. Potisk hrnků je totiž stále oblíbenějším způsobem, jak potěšit blízké.

Dárek pro maminku

Když se maminky musí po několika letech s dětmi vydat do práce, už každý den počítají hodiny a myslí na své ratolesti. Pokud necháte na hrníček natisknout fotografii dětí, maminka bude mít své raubíře v práci stále na očích, jako by tam byli s ní. Hrneček může využít v kanceláří na tužky nebo si do něj o pauzách uvařit kávu.

Dárek pro tatínka

I tatínka určitě potěší fotografie jeho dětí. Možná by ale také ocenil například fotografii na jeho milované motorce nebo s drahým autem. Přizpůsobte zkrátka jeho hrneček jeho hobby. Někteří tatínkové ocení fotografii se svým rybářským úlovkem, jiní s hudební kapelou.

Dárek pro manžela

Svému milému můžete udělat radost, hrnečkem s vaší párovou fotografií, nebo se trochu odvázat a nechat se vyfotit jen pro něj.

Dárek pro manželku

Partnerku vždy potěší, když vyberete povedené párové fotografie, nebo třeba fotografie celé rodiny. Můžete také ale nechat vyrobit párové hrnečky, které k sobě budou pasovat. S každým douškem si na vás vaše drahá polovička vzpomene, i když budete zrovna daleko od sebe.

Dárek pro babičku a dědečka

Prarodiče jistě ocení hrnek s fotkou vnoučat. Nejen, že si jejich veselé obličeje budou připomínat i v době, kdy zrovna děti plní své školní povinnosti a nemohou s babičkou a dědečkem trávit tolik času, ale také je budou moci snadno ukázat návštěvám.

Dárek pro dceru

ladým slečnám můžete nechat potisknout hrneček fotografií s oblíbeným hercem nebo zpěvákem. Potěší je i fotografie jejich domácích mazlíčků nebo jiných zvířátek. Váš pejsek nebo kočička na ni budou roztomile pokukovat vždy, když usedne k domácím úkolům.

Dárek pro syna

Kluky jistě nadchnou fotografie sportovců, nebo třeba obrázky z jejich oblíbených počítačových her. Pokud mají rádi techniku a sami třeba fotografují, nechte jim potisknout hrnek jejich vlastním výtvorem.

Dárek pro učitelku

Hrnečkem s potiskem můžete vyřešit i věčné dilema, co darovat paní učitelce. Nechte ji na něj natisknout fotografii její třídy. Bude tak mít příjemného parťáka, se kterým si o Vánocích odpočine a vychutná si z něj svařák.

Fotohrneček je zkrátka dárek, kterým vždy potěšíte. Zároveň je i praktický. Nezůstane stát někde v rohu poličky. Obdarovaný si s ním bude užívat chvíle pohody, nebo jej využije jako držák tužek, slečny třeba jako držák kosmetických štětců. Bude zkrátka stále na očích a stane se vzpomínkou na celý život.

 

Share: