Inspirace

Co Darovat Učiteli Na Konec Školního Roku?

Školní rok se blíží ke konci. Důležité jsou nejenom známky na vysvědčení, ale i milé dárky pro učitelé. Letošní rok byl trochu zvláštní, ale tím více si naši učitelé zasloužili hezké poděkování za svou práci. I drobný dárek je skvělým způsobem, jak vyjádřit vděčnost a kladné emoce. Přemýšlíte, co by bylo vhodné? Květina není jedinou volbou! Zkuste pomyslet na maličkost, která působí dojetím a úsměvem – malý dárek s fotografií.

Dárky pro třídního učitele a další na konec školního roku je tradice. Malý dárek stojí za to nejenom kvůli tradici, je i další, mnohem příjemnější důvod. Každý učitel bude prostě rád a potěšen dárkem vymyšleným jen pro něj.

Víme, že dárek je dobrý nápad, zbývá jen rozhodnout, co to bude. Kytice je univerzální, dobrý nápad, ale… rychlé přijde o své kouzlo, protože zvadne. Rozhodně stojí za to uvažovat o malém dárku, který s oblíbeným učitelem zůstane po delší dobu. Zde skvělou volbou jsou fotodárky!

Proč? Protože:

  • Můžete zvolit praktický předmět, který učitel bude použivat každý den. To znamená, že na Vás bude myslet po delší dobu.
  • Jsou personalizované, můžete zvolit libovolný snímek. Může to být fotografie celé třídy, samotného učitelé nebo třeba snímek z akce, se kterou se spojuje zajímavý příběh.
  • Můžete dárek navrhnout online – Empik Foto může jej doručit přímo učitelovi nebo i na adresu školy. Je to na Vás!

Podívejte se na dárky pro učitele v obchodu Empik Foto!

Který fotodárek bude nejvhodnější pro učitele?

Je spousta možností! Potřebujete především rozhodnout, zda dárek je jenom od Vás nebo třeba od celé třídy. Pak už víte, zda potřebujete menší dárek za dobrou cenu anebo se vrhnete na větší projekt.

Menší dárky perfektní pro tu příležitost jsou kupříkladu:

  • personalizované přání s pozdravem a poděkováním – můžete na ni umístit vtipnou fotku ze školního života a nápis „Nejlepší učitel na světě“, a dovnítř napsat několik milých slov.

  • fotohrneček – co třeba s oblíbenou hláškou Vašeho učitele?

  • magnetku se snímkem – není drahá a je velmi praktická. Váš učitel bude každý den myslet na oblíbené žáky.

Pokud dárek bude od celé třídy, i zde máme pár skvělých nápadů:

Jak objednat fotodárek pro učitele?

Stačí vyloženě několik minut. Jak na to? Začněte zvolením fotografií, které budou dekorovat Váš dárek. Na Empik Foto můžete je nahrát přímo z PC nebo mobilu, ale i z Facebooku nebo Instagramu.

Hotovo? Tak teď potřebujete:

  1. zvolit druh dárku (nebo více než jeden!),
  2. připravit návrh pomocí intuitivního editoru Empik Foto (v mobilu nebo přes PC),
  3. zatvrdit návrh a rozhodnout, kolik kusů chcete objednat – třeba chcete darovat malý dárek všem učitelům.

Hotovo! Jakmile potvrdíte objednávku, začíná naše práce – vytiskneme dárky a pošleme je na uvedenou v objednávce adresu, klidně přímo na adresu školy!

Podívejte se na dárky pro učitele v obchodu Empik Foto!

Share: