Nezařazeno

3 tipy, jak si uchovat vzpomínky ze svatby

Je to váš velký den. Ale 24 hodin je hrozně málo. Určitě budete přemýšlet, jak si uchovat atmosféru a vzpomínky z vaší svatby co nejdéle. Svatební fotky krásně vzpomínky a zážitky uchovají. Kam je ale stylově uložit? Můžete vyzkoušet jednu z těchto možností:

1. Svatební kniha z polaroidových fotografií

Až se po hostině rozjede ta pravá zábava, bývá pro fotografa už obtížnější zachytit její opravdovou náladu. Někdy fotograf už na oslavu ani nezůstává, jindy se zase příliš nehodí, aby se cpal do tančícího kroužku, možná by náladu spíše srazil, než zachytil. Můžete ale nechat prostor kreativitě vašich hostů a vytvořit na oslavě foto koutek. Pořiďte si, nebo si půjčte, polaroidový fotoaparát (často jej mohou půjčit přímo svatební fotografové), k němu přidejte fotoalbum s prázdnými stránkami a vyberte nějaké místo, které všichni najdou ale nebude překážet v zábavě. Tam pak vytvořte kreativní koutek. K albu přidejte různé lepenky, ozdobičky nebo barevné fixy. Hosté se vám mohou na polaroid vyfotit, fotografii ihned nalepit a přidat k ní vzkaz. Až ráno po svatbě vstanete, luxusní svatební fotoalbum bude hotové a to, že se nad ním pobavíte, je zaručeno.

2. Fotokniha ze svatebních fotografií

Až dostanete fotografie od vašeho fotografa, bude jistě škoda nechat je jen tak v počítači. Elegantní řešení, jak si nechat vyvolat svatební fotografie ale mít je všechny pohromadě i ve velkých formátech, je svatební fotokniha. Tu si můžete vytvořit zcela podle svého v různých velikostech. Editor při objednávce nabízí i různé rámečky nebo kliparty se svatební tématikou. Proto už tvorba takové fotoknihy může přivést novomanžele k jednomu stolu. Na chvíli se zastaví a stráví tak společně čas se vzpomínkami. Fotoknihu můžete poskládat jako příběh vaší svatby. Začít přípravami, pokračovat na obřad a na hostinu.  Nebo si do ní uložit jen vaše nejoblíbenější portréty nevěsty a ženicha. Kromě toho, že budete mít krásnou vzpomínku ke které se můžete vrátit kdykoli ji zahlédnete v knihovničce, je fotokniha také praktická, když budete chtít ukázat fotky například babičce. Nad knihou si společně zavzpomínáte a možná se i dojmete.

3. Svatební kniha jako scrapbook

Ale jestli jste hračička a kreativní duše, můžete zkusit ještě třetí variantu. Nechte si vyvolat fotografie ze svatby jednotlivě a pořiďte si čisté fotoalbum, kam je možné fotografie lepit. Budete potřebovat ještě tužky, pastelky, barevné papíry nebo různé další ozdoby. Uvařte si čaj, udělejte si čas třeba při nějakém z dlouhých zimních večerů a pusťte se do tvorby scrapbooku. Lepte na stránky fotografie, doplňte je popisky, nebo přidejte rovnou své pocity a album bude tak trochu i deník. Stránky zdobte, můžete na ně kreslit, lepit, stříhat, co vás jen napadne.

Ať už se do tvorby pustíte jakkoli, svatební kniha je to každopádně něco, co vaši knihovničku rozzáří.

 

Share: